Verjaardagsspellen voor volwassenen

Op zoek naar een verjaardagsspel voor volwassenen? Van challenges, quizzen tot cadeauspellen. Hier vind je de leukste verjaardagsspellen voor volwassenen. Laat het kant-en-klare speltemplate schitteren op je TV, tablet of smartphone of deel je scherm voor een interactieve ervaring. Voeg wat foto’s toe en jij hebt al een persoonlijk spel! Met deze personaliseerbare spellen maak je eenvoudig van elke verjaardag een top feestje. En het beste van alles? Jij helpt er een ondernemer mee in een kansarme wijk. Feest vieren en tegelijkertijd iets goeds doen. Met deze fantastische verjaardagsspellen voor volwassenen maak jij er hier en daar een feestje van.

Over welk kant-en-klaar speltemplate wil jij meer weten?

Verjaardag volwassenen
verjaardagsquiz vragen 5

Verjaardagsquiz: typisch jij!

Wat zou de jarige doen? In dit spel strijden gasten wie de jarige het best kent. Inclusief printable!
opdrachten verjaardag volwassenen 1

Challenge Arena - Opdrachten volwassenen

Je gasten trekken ten strijden! Kant-en-klare opdrachten met simpele items die je in snel in de supermarkt kan halen.
verjaardagsquiz maken 5

Terugblikquiz: weet je nog?

Blik met de jarige terug op zijn of haar leven. Van kindertijd tot nu. Weet de jarige het nog of krijgt de jarige een strafpunt?
Schreeuwen van blijdschap door het cadeau spel

Cadeauspel: online & offline

Is de jarige klaar voor het volgende levensjaar? Alleen bij het voltooien van deze opdrachten mag de jarige het cadeau uitpakken.

'Fantastische spellen!'

'Je leert anderen echt even van een andere kant kennen. Je maakt het in een handomdraai persoonlijk!'
Bekijk onze google reviews!

Verjaardagsspellen voor volwassenen of zoek je iets anders?

Happyhulpjes maakt kant-en-klare speltemplates voor allerlei soorten feestjes. Van afscheidsborrels, tot gender reveals, kinderfeestjes, bruiloften en babyshowers. Om verjaardagen nog specialer te maken en de jarige in de schijnwerpers te zetten, hebben we ook verjaardagsspellen voor volwassenen. Deze spellen pas je makkelijk aan naar jouw jarige job, vriendengroep of collega’s. Degene die je voorgingen waren al erg enthousiast over hoe snel je deze spellen persoonlijk maakt. Inspiratie en tijdbesparing in één!

Heb je vragen of wil je graag iets delen?
Neem dan gerust contact met ons op!

opdrachten verjaardag volwassenen

Hier en daar een feestje!

Met 20% van jouw aankoop geef jij ondernemers uit kansarme wijken een start. Op shoppingtrips halen we de spullen die zij nodig hebben. We geven ze dus de hengel en niet de vis. Zo verkoopt Shawn nu 150 chocoladerepen per week, hebben ondernemers in de township Khayelitsha toegang tot betaalbaar internet en zijn we bezig om lokale hergebruikte zonnepanelen daar heen te brengen. Ontzettend belangrijk want ondernemers in Khayelitsha hebben niet altijd toegang tot energie. Hoe meer ondernemers, hoe meer lokale banen. En daar wordt iedereen toch blij van! Hiervoor werken we samen met partners zoals Ikamvayouth. Met jouw aankoop maak jij er hier en daar een feestje van!