Het team

Het team van Happyhulpjes is klein, maar fijn. Maar natuurlijk kunnen we het niet alleen. We zijn heel blij dat familie en vrienden ons hier en daar helpen als een kleine start-up. Van het nakijken van teksten tot het op model staan voor foto’s. Daarnaast zou dit niet mogelijk zijn zonder onze lokale partners, zoals Ikamvayouth, en de inspirerende kleine ondernemers die we een zetje geven.

Matthijs Bancken

Co-founder

Waar ik echt gelukkig van word is om te zien hoe we met een klein zetje iemand zo blij kunnen maken. Vanaf het moment dat je samen inkopen gaat doen tot het moment dat iemand daadwerkelijk een product heeft en het kan aanbieden. Het is mooi om te zien dat we met relatief weinig middelen veel kunnen bereiken. Dit geeft mij alleen maar meer energie om er zo veel mogelijk een feestje van te maken. Hier en daar.

Cheyenne Schuit

Co-founder

Een feestje staat voor quality-time met familie en vrienden. Een momentje voor gezelligheid en dat moeten de feesthulpjes ook uitstralen. Naast het ontwerpen van de producten, ondersteun ik de kleine ondernemers met het maken van een huisstijl, verpakkingen of media-uitingen. Aan hun berichtjes merk je dat dit echt een feestje voor hun is. En dat vind ik het allerleukst aan Happyhulpjes.

Partners

We zijn blij dat we met deze organisaties en mensen het feestje groter kunnen maken. Ikamvayouth geeft scholieren in Townships bijles, spullen en helpt ze om een vervolg te vinden na de middelbare school. Dit kan bijvoorbeeld een studie, baan of stage zijn. Ze blijven nauw in contact met hun deelnemers, zodat ze hen kunnen blijven volgen. Zo vonden we Shawn, die we samen met Ikamvayouth een eerlijke kans hebben gegeven om te ondernemen. Op hun website lees je meer over de fantatische dingen die Ikamvayouth bereikt.

Blessing

Blessing is fondsenwerver bij Ikamvayouth. Ze is de eerste met wie we in contact kwamen, een natuurtalentje voor de camera en heel professioneel in organisatie.

Thabisile

Thabisile is alumni coördinator bij Ikamvayouth. Dat houdt in dat zij in contact blijft met de scholieren die hun programma hebben gevolgd. Ze weet goed waar iedereen mee bezig is en de beste netwerker.

Ondernemers

Doorzetters met de grootste harten. De kleine ondernemers die we een zetje geven, verdienen het dubbel-en-dwars.

Shawn

Shawn is één van de eerlijkste en hardwerkendste jongens die we ooit ontmoet hebben. Hij is 28 jaar, slim, heeft een schattig zoontje en is vastberaden om van Winelates een succes te maken. En met deze instelling weten we zeker dat dit hem gaat lukken!