Online groepsspellen voor fantastische teamuitjes!

We werken steeds meer thuis of internationaal, waardoor je veel collega’s alleen spreekt in calls en vaak alleen over werk. Wist je dat maar liefst 75% het best saai vind zonder collega’s om zich heen? Maak iets mee buiten werk met deze online groepsspellen als teamuitje! Natuurlijk ook te spelen met vrienden.


Over welk teamuitje wil jij meer weten?

Online groepsspellen met een goed doel

onze online groepsspellen zijn o.a. gespeeld door

onze online groepsspellen zijn o.a. gespeeld door

Interactieve escaperoom

Los in kleine teams puzzels op, strijd met de hele organisatie tegen de live-hacker! Zo blijf je je verbonden voelen met het hele team, terwijl je ook één op één interactie blijft hebben. Want juist bij een teamuitje wil je actief met collega’s bezig zijn. Met het Ouderenfonds speelde we deze escaperoom zelfs met meer dan 40 man! Nieuwsgierig waarom dit behoort tot de leukste online groepsspellen?
Interactieve escape rooms voor de leukste online groepsspellen
Online groepsspellen: thema quizen voor teamuitjes

Online kennismakingsspel of quiz met challenges

Met challenges die je in huis doet, zie je bij dit originele bedrijfsuitje je collega’s ook van een andere kant! Strijd in teams door het snelst correct te antwoorden op je mobiel, win challenges met persoonlijke pitches. Je kan zelf vragen toevoegen, zoals Kodision deed! Een voorbeeld zien?

Relatiegeschenk met verbindende challenge

Nu werken steeds vaker online gebeurd, is het leuk om iets tastbaars te krijgen. Wij kijken welk geschenk bij de waarden van jouw bedrijf past en maken daar een leuke challenge bij dat deelnemers online verbindt! Dit deden we al voor Innoboost en Vereijken. Meer weten hoe we jouw ontvangers kunnen verrassen?
Relatiegeschenken met online groepsspellen vol challenges
Online groepsspellen voor teamuitjes met een laag budget

Online groepsspellen voor teamuitjes met een laag budget

We snappen dat niet iedereen een breed budget heeft, maar dit mag zeker de pret niet drukken. Voor een goedkoop teamuitje kan je het altijd zelf faciliteren. Wij hebben gratis kant-en-klare templates om zelf de leukste online teamuitjes te organiseren. Bestel bij één van onze partners er iets lekkers door de brievenbus bij en jij bent klaar voor een feestje. Van spellen voor bij borrels tot een afscheid! 

Jullie teamuitje maakt een verschil!

Met jouw teamuitje draag je bij aan het goede doel. Met 20% van de opbrengst geven we ondernemers in kansarme wijken namelijk een start. Als je bij ons je teamuitje doet, zetten we het logo van jouw organisatie in een video van een gestarte ondernemer. Zo laat jij met deze deelbare video ook anderen zien hoe jullie er hier en daar een feestje van maakten!
Online groepsspellen op maat

Spel op maat?

Laat ons weten wat je in gedachten hebt! Wij ontwikkelen regelmatig spellen met onze klanten, die wij weer kunnen inzetten. Interesse om samen met online groepsspellen te bedenken voor jouw teamuitje? Stuur ons vrijblijvend een mail info@happyhulpjes.nl of bel naar +316 29280083.

Stel vrijblijvend je vraag!